Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ относно избор...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ относно избор...

Здравейте колеги, пиша тук, защото с времето форума на алфа ромео се е доказал като най полезния и отзивчив форум в който съм членувал. Сега към главния въпрос.. От доста време ми се върти в главата да си взема фиат крома. Колебая се между стария и новия фейс, иначе съм решил да е 1,9 jtd 150 кс, ръчна скоростна кутия и да е с повечко екстри като навигация и т.н. Измъчва ме факта че при реализирането на тази идея ще трябва да де разделя с джипа си (nissan xtrail) но при експлоатацията на тези азиатски творения се доказа че може и да са здрави, но и те си имат своите проблеми. От 2012 година след пътен инцидент- буквално падане в дупка на главен път, реших да си купя джип за да се справям с родните пътища, но от тогава до ден днешен не съм спирал да мисля за 166- цата която имах преди тях. Уникална кола, която и до днес обичам не като вещ а като все едно е живо същество... Та колеги въпреки, че не му е тук мястото ако все пак някой има информация нека сподели. Привърженик съм на личното купуване на автомобил от Германия но в случая съм принуден на бартер и съм се насочил към автомобил внос от Люксембург. Ето и линкhttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=cxhzt0. Има и още една която съм набелязал но тя по скоро е резервен вариянтhttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=cxha1d

И аз ги заглеждам тия кроми, но все се чудя защо са толкова евтини? Луксозна голяма кола 2008-ма на цената на пунто? Двигателя е същия като при опелите и алфите предполагам, т.е. доказано добър.
    Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa

Comment

Първата е с повече глезотийки, макар едва ли 2008-ма година...
      Ако си висок, седалката идва една идея по-къса от нормалното. Нелоши колици иначе. Автомата също е добър избор.
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Хм, и аз много съм ги заглеждал тези Кроми..
        Лично мнение: фейслифта е мнооого по-красива, 'старата' муцуна ми е някак си..пластмасова, като на детска играчка; извивките нагоре на фаровете и мястото на фугата между маската и предния капак след 2008 са ми доста по вкуса
        Иначе аз разглеждах главно 2.4 ЖТД, ръчка с нави (много ми хареса на 'жипката дето търкалям, постоянно имаш някакво занимание - музика, ТВ и прочие)
        Двигателя си е като на 159, интериора е мноого приличен, комбито си е ОК
        Ето ти и една алтернатива (нищо че е 120 кс - бяла е страхотна):
        http://olx.bg/ad/fiat-croma-1-9m-jet...c-ID5qsFE.html
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Благодаря за предложението, алтернативата не е лоша, но аз искам да е с навигация, и да, наистина и аз се съмнявам колата която съм набелязал да е 2008 г. тъй като до колкото знам след ноември 2007 се произвеждат само с фейслифт.

Comment

Имаше в Дупница една 2.4 в автокъща АнчоАуто. Много прилична колица, само дето тогава искаше много пари човека. Ама не знам бартер дали става...
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от night_pz Покажи съобщение
              И аз ги заглеждам тия кроми, но все се чудя защо са толкова евтини? Луксозна голяма кола 2008-ма на цената на пунто? Двигателя е същия като при опелите и алфите предполагам, т.е. доказано добър.
              Крома, Вектра Ц и СААБ 9-3 са една и съща кола с различни купета, тук вече роля играе емблемата и спецификите на българският автопазар... В случаят ще бъдеш на далавера, купувайки си най-недооцененият вариант...
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
              X